Preguntes i respostes mes típiques dels clients

  1. A PARTIR DE QUINA EDAT ES POT CONDUIR UN SEGWAY ?  Per la meva experiència l'edad mes recomanada és a partir de 8 anys, a tenir en compte que la ruta ha de ser fàcil i com mes planera millor.
  2. ALCOHOL O DROGES - El Segway funciona amb l'equilibri i s'ha de anar amb compte, en el cas d'haver begut o no està en bon estat de salut fa augmentar considerablement el risc de caiguda, per tant està totalment prohibit conduir-lo sense estar al 100%
  3. MARCA SEGWAY - Segway és una marca d'aparells de mobilitat personal (VMP). Per tant Segway no és l'aparell, sinó una marca.  La marca americana Segway va ser absorbida per la seva competència asiàtica "Nineboot" amb l'ajuda del gegant Xiaomi i actualment no es fabriquen "Segways americans", tot i això la marca asiàtica te al mercat una sèrie de productes anomenats legalment Segway com per exemple el nineboot.
  4. VULL COMPRAR UN SEGWAY - A nivell particular cadascú pot comprar el VMP que cregui convenient, sempre aconsello assessorar-se be per saber el que es compra, la fiabilitat, la durabilitat , sensibilitat i elements de seguretat son claus a la hora de prendre la decisió per comprar. A nivell empresarial i segons la meva experiència nomes recomanaria Segway, ja que està sobradament demostrada la fiabilitat i sobretot seguretat del qui el condueix com de la gent que l’envolta.
  5. FIABILITAT SEGWAY - dir Segway és equivalent a dir Mercedes a nivell de qualitat, 8 anys d’experiència avalant  que realment és la millor marca que hi ha al mercat amb diferència! 
  6. COM POT SER QUE S'AGUANTI SOL -  El Segway té en el ser interior 2 motors (un per cada roda) i el que fan es embragar la plataforma on posem els peus mantenint-la sempre en horitzontal , tot amb un sofisticat sistema de giroscopis i sensors d'inclinació.
  7. LEGISLACIÓ ACTUAL - La informació mes recent és que la DGT va cedir la responsabilitat de la normativa a cada poble / ciutat, fent que cada un pogués decidir la seva normativa en funció del model urbanístic.

Horaris

 ·  Segway:

de 9:00 a 13:30 i de 16:00 a 20:00, sortides cada 30 minuts.

IMPORTANT: Sense reserva prèvia no es podrà realitzar l'activitat.

 

Contacte:

Email: info@livetour.cat
Telefono: +34 696447761
WhatsApp: +34 696447761 

Social:

No Code Website Builder