Enllaços d'Interés

Oferim en descàrrega gratuïta els .pdf més destacats per a una informació completa del Parc Natural


El Parc Natural de Montgrí, Medes i Baix Ter està format per tres espais, que són els mateixos que li donen nom.
Montgrí: Correspon a la part emergida de litoral de les Illes Medes.
Illes Medes: Comprèn la part emergida de les Illes Medes. El seu principal interès rau en la riquesa submarina, que es troba inclosa en el ZEPIM (protecció a nivell europeu de les aigües de la Mediterrània, de les zones amb un especial interès).
• Baix Ter: part que comprèn la zona corresponent als Aiguamolls del Baix Empordà.
Submergir-se en les Illes Medes i obrir els ulls, és descobrir un nou món ple de vida, amb una multitud d'organismes que viuen el seu dia a dia aliens al que transcorre fora de les aigües. Les Illes Medes formen una de les reserves naturals més importants d'Europa!
El Parc Natural de Montgrí, Medes i Baix Ter amb una extensió total d'aproximadament 8.200ha, es troba emmarcat en un paisatge molt més gran.
Aquest paisatge és el constituït per la bellesa de la comarca del Baix Empordà, amb un paisatge mediterrani molt variat, això permet que puguem trobar entremesclat la bellesa dels boscos mediterranis amb les cales més diverses abocades davant de la mar.
El parc natural té protecció tant sobre els seus hàbitats terrestres com marins, tot i que persegueix la preservació de forma molt concreta dels hàbitats existents a les Illes Medes.
Els hàbitats forestals de l'massís de Montgrí, estan dominats pel matoll i les pinedes de pi blanc. El cultiu d'aquesta zona està destinat principalment a les oliveres, sent un altre dels paisatges habituals de la zona.
En la vegetació terrestre de les illes trobarem flors d'una extraordinària raresa, fruit en part de l'caràcter salí de les pomes. Algunes d'aquestes rareses vegetals són les flors de mitja muntanya en ple mediterrani o plantes molt rares i concretes que només es poden trobar en els seus penya-segats.
En les espècies terrestres destaquen les aus, per una banda trobem les marines (Marinete, gavià argentat) i per l'altre a les rapinyaires (falcó pelegrí, xoriguer comú).

Horaris

 ·  Segway:

de 9:00 a 13:30 i de 16:00 a 20:00, sortides cada 30 minuts.

IMPORTANT: Sense reserva prèvia no es podrà realitzar l'activitat.

 

Contacte:

Email: info@livetour.cat
Telefono: +34 696447761
WhatsApp: +34 696447761 

Social:

Drag and Drop Website Builder